Τηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, ένας γρήγορος ζεστός μεζές για καλοκαιρινά βράδια με φίλους.
ΥΛΙΚΑ
3-4 πιπεριές πράσινες κέρατο
1 πιπεριά κόκκινη
1-2 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
5-6 κλαράκια δυόσμο ή βασιλικό
2 φιλέτα κοτόπουλο
60 ml κρασί λευκό
μουστάρδα
λάδι
αλάτι-πιπέρι
θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια μέχρι να μαλακώσουν. Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο σε μικρότερα κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά, για 2 -3 λεπτά, στο ίδιο τηγάνι που είχαμε σοτάρει τις πιπεριές μας.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα λαχανικά μας, το θυμάρι και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
1-2 λεπτά πριν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το δυόσμο ή τον βασιλικό μας ψιλοκομμένο.
Συνοδεύουμε με ένα λευκό δροσερό κρασί ή με παγωμένες μπύρες.

Πρόσφατα σχόλια