Μια γιορτή για το Ελληνικό Πρωινό
Ελληνικό πρωινό με κουλούρια, μπουγάτσα, ελιόψωμα, κουρού, γιαούρτι με σύκα, ανθότυρο, αλλά και στραπατσάδα και οσπριάδα από τη Χαλκιδική, τουλουμπάκια και τρίγωνα πανοράματος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι τουρίστες που ταξίδευαν από το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε μια εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού από τη Fraport Greece, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Μια εκδήλωση για την προβολή και την προώθηση της εμπειρίας του «Ελληνικού Πρωινού», ένα καινοτόμο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με σκοπό τη σύνδεση της γαστρονομικής παράδοσης της χώρας μας, με την εμπειρία του επισκέπτη των ξενοδοχείων, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική ταυτότητα κάθε ελληνικού προορισμού.
Πρόσφατα σχόλια