VEGAN LIFE FESTIVAL στη Θεσσαλονίκη

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αποφασίζουν να ακολουθήσουν μια διατροφή χορτοφαγική, Μία σωστά σχεδιασμένη vegan διατροφή, μπορεί να είναι πλήρης σε βιταμίνες και σε όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό, θρεπτικά στοιχεία, μειώνοντας παράλληλα την χοληστερίνη, τον διαβήτη και την αρτηριακή πίεση. Στο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αποθήκη Γ, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, είδαμε γύρο από σόγια,ρεβιθοκεφτέδες,μπιφτέκια λαχανικών, κολοκυθόπιτες, αλλά και σάλτσες πιπεριάς και μελιτζάνας, και κρίταμα από την Σύρο και μπάρες απο χαρούπι, και βιολογικά κεράσια από την Έδεσσα. Οι επιλογές είναι πολλές και γευστικές.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκαν επίσης,εργαστήρια για την παρασκευή τυριού και γάλακτος από καρπούς, ομιλίες για τη vegan διατροφή, εργαστήριο για την παρασκευή καθαριστικών από απλά υλικά, ομιλία για τα πειράματα σε ζώα αλλά και για τις βασικές αρχές ηθικής για τα ζώα.


Πρόσφατα σχόλια