DETROP BOUTIQUE και ARTOZYMA
Οι νέες τάσεις στην παραγωγή και εμπορία των τροφίμων-ποτών, η γευσιγνωσία, η τεχνολογία-καινοτομία στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, οι καινούργιες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και η γαστρονομία, αποτελούν το επίκεντρο των εκδηλώσεων των εκθέσεων DETROP BOUTIQUE και ARTOZYMA, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα για την Κυριακή έχει ώς εξής,
CORNER SHOWROOM
– Παρουσίαση Νέων Προιόντων ,(των τελευταίων
2 χρόνων) Εκθετών της detrop boutique 2016
10:00‐20:00 Περίπτερο 9
– 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ
« Πρωινό στο Φούρνο»
10:00 – 20:00 Περίπτερο 13
– ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συγκέντρωση Προέδρων των Σωματείων
10:00 – 16:00
Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. B
–
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τα μυστικά της ζαχαρόπαστας και decor
10:3013:00
Περίπτερο 13 Stand 40
Η ΔΕΘ‐HELEXPO και ο ΣΕΒΕ συνδιοργανώνουν
ημερίδα με θέμα: «Θρησκευτικές πιστοποιήσεις
Kosher/Halal, ως διαβατήριο για εξαγωγές
προϊόντων και υπηρεσιών»
11:00 – 14:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. C
Side Events
Σεμινάριο; «Τρόφιμα, υγεία και fitness»
Τάσος ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, «Apivita»
Νάσια και Ειρήνη ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ, «Food
Sherlocks»
11:00‐12:00
Περίπτερο 9
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Side Events
Pop Up restaurant : «Αναδυόμενο Brunch»
11:00‐13:15
Περίπτερο 9
Pop Up Restaurant
Side Events
Σεμινάριο: «Γαστρονομικός τουρισμός»
Μαρία ΠΑΠΠΑ, Προαθωνικός
Οργανισμός Τουρισμού
Μαρία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ, Κολλέγιο
Περρωτής
12:00‐13:00
Περίπτερο 9
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Cheese n’ Wine
Γευσιγνωσία ΠΟΠ ελληνικών τυριών με
τον Ηλία ΜΑΜΑΛΑΚΗ,
Παρουσίαση του Ελληνικού
Οινολογικού χάρτη από τον Αποστόλη
ΠΛΑΧΟΥΡΑ
13:00‐16:00 Περίπτερο 8
2
ο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ
Ο pastry Chef Παναγιώτης ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ και η
ομάδα του
Θα παρουσιάσουν παιδική τούρτα 3D &
γαμήλια τούρτα με πάστα ζάχαρης
13:00 – 15:00 Περίπτερο 13 5
Side Events
Panel discussion:
Η πύλη των εξαγωγών! «Πώς να κρατηθεί
ζωντανή η επιχείρησή σας»
Ηλίας ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, « Stirixis Group»
Λοίζος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, «Fontana»
13:00‐14:00
Περίπτερο 9
Αίθουσα Εκδηλώσεων
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η τέχνη της καραμέλας και διακοσμητικά
14:00‐17:00
Περίπτερο 13
Stand 40
Side Events
Pop Up restaurant:«Γνώρισε τους Ελληνες»
15:00‐17:15
Περίπτερο 9
Pop Up Restaurant
Master Classes
Παναγιώτης ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
«Κουζίνα gourmet»
15:30 ‐18:00
Περίπτερο 12
Side Events
Σεμινάριο:«Υπηρεσίες μαζικής εστίασης»
Karl CHEHAB, «The MET»
Αντώνης ΒΑΓΓΕΛΗΣ, «Miltos Catering»
16:00‐17:00
Περίπτερο 9
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Side Events
Σεμινάριο
«Πως μαγειρεύω με τα ελληνικά προιόντα?»
Αντώνης ΛΑΔΑΣ, «Παπαρούνα»
Αντώνης ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, «Extravaganza»
17:00‐18:00
Περίπτερο 9
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Cheese n’ Wine
Γευστική δοκιμή των βραβευμένων κρασιών
του 16
ου
Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου
Θεσσαλονίκης
17:00‐19:00 Περίπτερο 8
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Διακόσμηση παιδικής 3D τούρτας
17:00‐20:00 Περίπτερο 13
Stand 40
Thessaloniki foodfestival
Pop up restaurant
Masterclass για τον καφέ με τον barista και
coffee consultant
Βαλάντη ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ
18:00
Περίπτερο 9
Pop Up Restaurant
Side Events
Corner Showroom’s
Απονομή τιμητικών διακρίσεων
18:30 Περίπτερο 9
Πρόσφατα σχόλια