Food Mood Ιστολόγιο

0

Φρέσκος «αέρας» στον κλάδο φρούτων και λαχανικών

Μία «φρέσκια» έκθεση, που σταδιακά εισέρχεται σε περίοδο ωριμότητας, αποδίδοντας τα καλύτερα αποτελέσματα, δίνει «ραντεβού» με τους εκθέτες και τους επισκέπτες της από τις 21-23 Απριλίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για...

0

Δύο ακόμα μετάλλια για τις ρετσίνες του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ

Το Δάκρυ του Πεύκου και το Κεχριμπάρι, οι δύο ρετσίνες με την υπογραφή ποιότητας του οινολόγου-οινοποιού Στέλιου Κεχρή, απέσπασαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στις Vinalies Internationales, τον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό της Ένωσης...

0

Αφέψημα για τον πονοκέφαλο

Συχνά βασανιζόμαστε από πονοκεφάλους και ημικρανίες.Έναν φυσικό τρόπο για να ανακουφιστούμε μας προσφέρει το τσάι μέντας. Στα περισσότερα μαγαζιά βρίσκουμε το τσάι μέντας σε αποξηραμένη μορφή.Τίποτα δεν συγκρίνεται όμως με το φυσικό ρόφημα. Αγοράστε...

0

Ατομικά ρολάκια κιμά γεμιστά με αυγά

Το ρολό κιμά με αυγά είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που πάντα μαζεύει την οικογένεια γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι.Θυμάμαι με νοσταλγία τους καυγάδες για το ποιός θα πάρει το κομμάτι με το περισσότερο αυγό.Εδώ...

0

DETROP BOUTIQUE και ARTOZYMA

Οι νέες τάσεις στην παραγωγή και εμπορία των τροφίμων-ποτών, η γευσιγνωσία, η τεχνολογία-καινοτομία στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, οι καινούργιες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα και η γαστρονομία, αποτελούν το επίκεντρο των εκδηλώσεων των εκθέσεων DETROP...

0

Χιουνκιάρ Μπεγιεντί

Συναντήσαμε τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια στη διάρκεια ενός cooking workshop που έγινε στην 25η Detrop Boutique στη Θεσσαλονίκη. Ο κ.Πέσκιας μαγείρεψε μιά παραδοσιακή πολίτικη συνταγή, το γνωστό Χιουνκιάρ Μπεγιεντί, αυτόν τον υπέροχο πουρέ ψητής...